salt@gasgirona.com
972 405705
palafrugell@gasgirona.com
972 306871
logognf

Qui som?

Gas Natural centre col·laborador oficial

Som una empresa especialitzada en instal·lacions de gas, fa més de 40 anys que només ens dediquem a instal·lar, modificar, revisar i fem el manteniment de les instal·lacions de gas de  milers de llars.
L’equip tècnic d’aquesta empresa té totes les acreditacions necessàries per poder treballar en el sector del gas i així poder garantir les instal·lacions als nostres clients. Estem acreditats tant per instal·lar el gas en un habitatge com en una comunitat de veïns. Podem legalitzar qualsevol tipus d’instal·lacions de gas d’una cuina de 4 fogons a un equipament hoteler complex.
El ventall del nostre àmbit comercial el podeu trobar en clients que tenen un fogonet en una tenda de càmping; clients que tenen una estufa mòbil; bars i restaurants que tenen terrasses exteriors amb escalfa-patis i cremadors de gas;  habitatges amb aigua calenta sanitària i calefacció de gas; cuines de bars, restaurants i hotels; comunitats de veïns i promotors urbanístics. L’equip comercial de l’empresa assessora a tot tipus de clients segons les seves necessitats i prioritats, elaborant pressupostos a la mida de cada client i sempre amb una visita prèvia a la instal·lació per tal de poder valorar l’opció més adient pel client.